Over mij

Mijn naam is Karen van Rooijen. Ik ben een vrouw vol liefde en passie voor het leven, mijn man en kinderen en mijn vak. Ook als er uitdagingen op mijn pad zijn. In dat geval weet ik, dat ik een probleem vanuit verschillende perspectieven kan bekijken en kennis kan verwerven over hetgeen gebeurt. Mijn intentie is om mijn doorleefde kennis door te geven aan jou, middels vertraging. In mijn sessies maak ik gebruik van mijn kennis op het gebied psychologie, theater en lichaamsgerichte coaching.

Ik ervaar innerlijke overvloed in vrijwel alles wat ik doe. Bij mij vind je diepgang en zal je geraakt worden door de omvang van je eigen kracht want daar zal ik je steeds weer naar terugverwijzen.

Ik word ook wel de omarmer genoemd, en de woorden kracht en liefde passen ook bij mij.

Ik ben in staat de schoonheid te zien in de rauw en puurheid van het leven.

Jij komt op mijn pad voor een reden en daar komen we vrij snel achter dat zal je zien. Wij zijn beiden reizigers ‘op weg’ en samen lopen we een stukje op. Ik laat me leiden door mijn intuïtie, en ik zal je leren dat zelf ook meer te gaan doen omdat dit de meest ware vorm is van waaruit je kennis kan putten. Je zal keuzes leren maken die fijner voor JOU zijn.

Ik begeleid iedereen die op het punt staan keuzes te willen maken maar niet goed durft of weet hoe. Iedereen die bereid is om te investeren in zichzelf.

Ik ben dramatherapeut en namen die ik mezelf ook geef (maar in de volksmond minder gebruikelijk zijn) zijn: luisterexpert / verhalenvertaler  en verhalenverbeelder.

Het kan zijn dat je nog informatie mist en taalfouten ziet, dat klopt, mijn site is in opbouw en aan verandering onderhevig.

Voor vragen stuur je mij een email: vanrooijenkaren@gmail.com of bel of app je naar: 06-127 457 36. Voel je van harte uitgenodigd vrijblijvend informatie op te vragen.

Ik ben ook te vinden op LinkedIn via:

https://www.linkedin.com/in/karen-van-rooijen/

En op facebook zal je een ook een aardig beeld van mij krijgen:

https://www.facebook.com/www.ikbenenikvertel.nl/